Gaver

Vi har laget enkle løsninger fra kr. 249,- til spesialbestilte varianter for den kresne krøsus til kr. 15.790,-

Ønsker man å lage en firmagave med spesielt innhold anbefaler vi å ta kontakt. Dersom det er til jul bør en slik forespørsel/bestilling skje før 20. oktober.

Vi pakker i både kurver, som er egnet til personlig overlevering og gaveesker som kan sendes pr post.

En god catering opplevelse handler ofte om kommunikasjon, så dersom du er usikker på de ulike ferdigpakkene på siden så er det bare å ta direkte kontakt på mail.

De sammensetningene vi har satt opp er basert på gode erfaringer fra vi startet i 2003, og kundenes tilbakemeldinger.

Vi tar større catering oppdrag i hele landet, men alt utenfor stor Oslo krever litt forberedelser og bestilling må skje minst 20 dager før.

Vi ønsker nå å gjøre flere av ingrediensene i Middelhavsdietten lettere tilgjengelig for de fleste nordmenn. Noen har vi allerede plukket ut, men her er vi åpne for forslag til hva vi burde ha i sortimentet.

I vår bodega kan man handle i løsvekt og få det kjørt ut samme dag eller få det tilsendt pr post. Varer, gaver og hele skinker bestilt fra utenfor storOslo sendes primært pr post.

Gaver

Noen av våre fornøyde kunder

Beste tapas stedet i Norge. Man føler at man er i Spania når man er der og spiser. Juan sjarmerer og lager god stemning med kundene. De beste firmagavene og julegavene som ikke får på strøm får man hos Serrano.

Mange steder påstår at de har ekte spanske smaker og stemning, men få eller ingen kan slå Juan og gjengen. Jeg har reist Spania på tvers i 30 år, og tar turen til Alnabru for litt jamón og tortilla når suget melder seg her hjemme.

Har brukt Serrano ved mange anledninger både privat og i forbindelse med jobb. Veldig fornøyd med kvalitet og smak! Kan trygt anbefales! Terningkast 6!