TILBUD

Noen fornøyde kunder

Overtidsmat på jobben eller fullstendig tapasmeny for store og små selskap. Juan Serrano viser den ekte spanske tapas slik den skal serveres: Enkelt og av høy kvalitet. Med innlevelse og matglede. Jeg får ofte spørsmål fra venner og kolleger om tips til noe ekstra til deres selskap og eventer. Jeg nøler aldri med å anbefale Serrano først. Tips: Spør Juan om firma eller julegaver, og se hva som skjer. Du vil ikke angre.

«Jeg har selv Norges beste pølsefest, men ingenting slår skinka til Serranos 🙂 Kan anbefale Serrano´s produkter og service på det sterkeste»

Mange steder påstår at de har ekte spanske smaker og stemning, men få eller ingen kan slå Juan og gjengen. Jeg har reist Spania på tvers i 30 år, og tar turen til Alnabru for litt jamón og tortilla når suget melder seg her hjemme.

Er du ute etter en spanskinspirert aften med gode venner anbefaler jeg på det sterkeste å engasjere Juan Serrano til å lage paella på stedet. Vi på Tufte gård har benyttet oss av Serrano´s catering og matgaver til jul. Helt konge!