Noen av våre fornøyde kunder

Overtidsmat på jobben. Små og store selskap. Fullstendig tapasmeny. Juan Serrano viser den ekte spanske tapas slik den skal serveres: Enkelt. Av høy kvalitet. Med innlevelse og matglede. Jeg får ofte spørsmål fra venner og kolleger om tips til noe ekstra til deres selskap og eventer. Jeg nøler aldri med å anbefale Serrano først. Tips: Spør Juan om firma eller julegaver, og se hva som skjer. Du vil ikke angre.

Mange steder påstår at de har ekte spanske smaker og stemning, men få eller ingen kan slå Juan og gjengen. Jeg har reist Spania på tvers i 30 år, og tar turen til Alnabru for litt jamón og tortilla når suget melder seg her hjemme.

Når man er sulten er det fint å stikke innom Serranos, når du skal ha selskap er det fint å stikke innom Serranos, når du ikke vet hva du vil spise er det fint å slike innom Serranos. Og når jeg var 50 år leide jeg han like gjerne til å lage en fantastisk paella for 60 personer. Å se han i aksjon var morsomt for alle og da tror jeg middagen smakte ekstra godt. At Serrano er en morsom, hyggelig og sosial person merker alle og humør smitter som kjent. Skal du ha spansk mat er en spanjol er trygt valg.

«Trenger du god og «sosial mat» til et stort eller lite selskap kan jeg varmt anbefale spanske retter og tapas fra Serranos Bodega. Serranos, leverte mat til vår 17 mai lunsj og responsen var entydig positiv. Jeg har selv aner fra Spania og spist mye spansk mat og jeg kjente absolutt igjen den gode spanske smaken. Jeg kan trygt anbefale mat fra Serranos. Lettvindt og godt!»

Det er simpelthen noe mat her i livet man ikke kan gå glipp av, og Serranos skinker, bocadillos og tapasfat er noe av dette. Juan Serrano serverer den mest eksklusive, velsmakende og grisete maten du kan tenke deg. Så hiv deg ut i denne post-Corona perioden vi har kommet til i moderne alder, og unn deg verdens deiligste måltid!

Beste tapas stedet i Norge. Man føler at man er i Spania når man er der og spiser. Juan sjarmerer og lager god stemning med kundene. De beste firmagavene og julegavene som ikke får på strøm får man hos Serrano.

Da jeg var så heldig å få mitt ja fra Marie, stod Serrano´s for velkomstmaten. Juan Serrano skar opp skinke for hånd til gjestene, og dette til stor begeistring kan jeg love. De enkle smårettene var gode og smakfulle. Utrolig god mat servert på denne måten var en løsning som passet perfekt for vårt bryllup, og det er fortsatt en snakkis blant mange av gjestene vet vi.

«Det var kun få dager til herr Serrano skulle bli far igjen, men han stilte mannsterk opp i mitt 50 årslag og leverte fantastisk tapas og godt humør. Serrano's kan vi trygt anbefale»

Har brukt Serrano ved mange anledninger både privat og i forbindelse med jobb. Veldig fornøyd med kvalitet og smak! Kan trygt anbefales! Terningkast 6!

Vi tok med oss serrano’s fantastiske pata negra og litt manchego ost på sommerferie på Skrova. Beste spanske bodegaen i landet. Etter et godt måltid måtte jeg en tur i hengekøya.

Jeg har vært så heldig å delta på flere festligheter hvor Juan Serrano har stått for maten. Elsker spansk mattradisjon... og veien har vært kort til Serrano på Alnabrusenteret får påfyll etterpå.

«Jeg har selv Norges beste pølsefest, men ingenting slår skinka til Serranos 🙂 Kan anbefale Serrano´s produkter og service på det sterkeste»