Kjøp av diverse hyllevare – Serrano's Bodega
Olivenolje, balsamico, oliven….
  1. Olivenoljen kan man i utgangspunktet ha leeeeeeenge, men anbefaler å bruke den opp innen tre mnd etter at man har åpnet flasken. Både effekt og kvalitet forringes så fort det kommer luft i flasken.
  2. Ideell oppbevaring for olivenolje er et mørkt skap og ca 15-20 grader, noe som også gjelder for oliven før boks/glass åpnes. Oliven bør brukes innen en uke(kjøl).
  3. Hermetisk pakkede pateer, tunfisk, o.l anbefales brukt innen 3-6 dager. Tunfisk i olje vil f.eks trenge ca 20/30 min i romtemperatur dersom en åpnet boks er tatt ut av kjøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Logg inn

Create an Account
Back to Top