-
Manzanilla oliven u/sten på glass
Manzanilla oliven kalles ofte «de spanske oliven» eller «oliven fra Sevilla».
-
Marcos Conde Curado
Mild spansk ost som passer på de fleste tapas bord. Anbefales med noen skiver Serrano skinke og litt chorizo.
-
Ovnsgrillet paprika 330 gr
Pimiento al piquillo. Ovnsbakt paprika. Spesielt god med toast påsmurt med tomat, olivenolje og hvitløk
Pris pr stk
-
Paleta de Gran Reserva Duroc m/ben
Forbein som passer til å ha til små arrangement, hyttetur eller i båten.
NettBodega tilbud
-
Paleta de Iberico Bellota 100% rase
Dette smelter på tungen og passer perfekt til en forrett
Håndskåret 100 gr. pakker
-
Paleta Iberica de bellota (forbein ca 5 kg)
Smelter på tungen og egner seg godt til musserende, med:
- skinkepose
- gaveeske
-
Paté Iberico picante 100g
Egner seg som en del av en forrett eller en canapé
pris pr stk
-
Pulpo a la Marinera – blekksprut 120 ml (Gourmet)
Denne anbefales brukt som en del av en sjømat tallerken, men kan også brukes som en tapa.
Pris pr. stk.
-
Pulpo al ajillo – blekksprut med hvitløksmarinade (Gourmet)
Kan spises som de er, men blir fantastiske om de «crispes» opp litt.
Pris pr. stk.